Support

  • support: (+45) 49181200
  • Mandag til Torsdag: 08:00 - 16:00
  • Fredag: 08:00 - 15:30

    1. Hjemmesidens ejer

    shop.topbrewer.com ejes af selskabet Scanomat A/S

    2. Hvad er cookies?

    En cookie er en lille fil, der anmoder om at blive gemt på din computers harddisk. Når du accepterer anvendelsen af cookies, så hjælper cookies med at tilpasse vores website til dine individuelle behov.

    Vi anvender cookies til at identificere hvilke sider der bliver brugt. Vores cookies registrerer IKKE personfølsomme oplysninger, herunder CPR-nummer, kreditkortoplysninger, etc.

    Generelt, så er cookies med til at give dig, som bruger, en bedre oplevelse af vores website. En cookie giver os, under ingen omstændigheder, adgang til din computer – eller anden personlig information, end den du selv afgiver. De fleste internet browsere accepterer automatisk cookies, og har gjort det siden starten af internettets begyndelse. Du kan vælge at slå cookies fra / ikke acceptere cookies fra vores website – hvilket vil betyde en kraftigt forringet oplevelse af websitet.

    3. Sikkerhed

    Vi tilstræber at din afgivne information er sikker. For at undgå uautoriseret tilgang til denne information, har vi iværksat fysiske, elektroniske og interne procedurer, for at sikre alt information, der indsamles online.

    4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

    5. Hjemmesidens brug af cookies

    Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker fx, hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have hjemmesiden skal anvende.

    Session Cookies

    TopBrewer anvender sessioncookies. De lever så længe din webbrowser er åben. Hvis du åbner en ny, skabes en ny sessioncookie.

    Facebook

    Vi anvender cookies for at tilpasse brugerens interaktion med Facebooks sociale netværk. Disse cookies udløber efter 5 år. Mere >>

    Google Analytics

    Hjemmesiden bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

    Disse cookies anvendes til at give os indsigt i driften af hjemmesiden. Det kan f.eks. være optælling af antallet af besøgende eller andre informationer, der skal bruges til analyser. De bruges også i forbindelse med spørgeskemaer. Disse cookies kan i begrænset omfang indsamle data, der kan henføres til den enkelte bruger. Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. De oplysninger, som cookien indsamler om dit brug (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere i USA.

    Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

    6. Brug af personoplysninger

    Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

    Når du abonnerer på elektroniske nyheder, accepterer du, at din e-mailadresse kan anvendes til at informere dig om nye tjenester/produkter. Du kan til enhver tid opsige abonnementet ved at klikke på opsigelseslinket i e-mailen.

    Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

    Kontakt vedr. personoplysninger
    Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos TopBrewer, skal du rette henvendelse på shop@topbrewer.com. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

    Beskyttelse af personoplysninger
    Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

    Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

    I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1